HTML

Előrelépés! Van esélyünk a 3. helyre!

2010.10.13. 01:01 :: Erosa

Hatalmas mázlival, de nyert a magyar válogatott, így van esélye a csapatnak eggyel előrébb lépni, megszerezni a csoport harmadik helyét, ami előrelépés lenne, mivel minket a negyedik kalapból sorsoltak ki. Most biztos vagyok benne, hogy az egész magyar (szenny)sportsajtóból ömleni fog tavaszig, hogy mennyire megnőttek az esélyeink a kijutásra, Egervári beköltözik a Sport TV-be és éjjel-nappal szerethető csapatról papol, két nap múlva a mutatott gyenge játék is ragyogó lesz. Az első két helyről ne álmodozzon senki, amíg Hollandia és Svédország ellen nem szerzünk pontot, márpedig erre továbbra sincs semmi esélyünk. Ennek ellenére, végre nyertünk és ezt értékelni kell!

 

Király (7) Jól védett, a kifutásai is sikerültek, igaz a végén csak ő is nézte a finn ziccereket.

Vermes (6) Lázár eddigi helyén ragadt a csapatban, igazából teljesen mindegy melyikük játszik, hasonló képességűek. Néha a támadásokat is kísérte, de volt egy nagy hibája, amikor középre fejelte ki a beívelt labdát, majdnem gólt kaptunk belőle.

Lipták (6) Nem lógott ki a védelemből, voltak jó mentései, stabil volt, komolyabb hiba nélkül. Szerencsére rajta nem látszik, hogy itthon játszik.

Juhász (4) Volt egy saját 16-os előtt eladott labdája, valamint róla kaptuk a finn gólt, ész nélkül kilépett a védőfalból és helyére lőtték be a labdát, ha nem szerzünk 3 pontot, az csak rajta múlt volna

Laczkó (5) Néhányszor jól lépett be a játékba baloldalon, egyszer fontos helyzetben mentett Forssel elől. Sajnos, ha így megy tovább, látni fogjuk Vanczák Vili 100-szoros válogatottságát, ugyanis négy percre megint be kellett (?) cserélni. Írja meg valaki miért!?

Elek (7) Most lehet Fideszotonozni, meg Orbánozni, de ha ő nincs, marad nekünk az egy pont. A döntő gól előtt ő szerzett labdát és vezette majd 70 méteren át, a végén pedig gólpasszt adott Dzsudzsáknak. Rengeteget futott, az erőnléte is rendben van.

Vadócz (5) Visszakerült a csapatba, sokat nem tett hozzá, az első félidőben volt egy lövése, ami magasan fölé szállt. Jól játszani a válogatottban szerintem még senki nem látta. A helyére beállt Pintér negyedóra alatt nem váltotta meg a világot.

Rudolf (4) Most, hogy nem moldovai és san marinoi védőkkel kellett szembenéznie látszott, hogy nemzetközi szinten erőtlen és kevés, amit tud. A helyére beállt Koman (7) remekül játszott, több gólpassz értékű labdát adott, látszik, hogy van esze a játékhoz.

Gera (5) Továbbra sem értem mi alapján válogatott, látszik, hogy küzd, hajt, de meccsek óta kilóg a támadósorból, ami egyre jobb, ő viszont mérkőzésről-mérkőzésre pocsékabb és izzadtságszagúbb. A Fulhamben is csak perceket kap, nem véletlenül.

Dzsudzsák (6) Sokszor megkeverte a finnek jobboldalát, és eldöntötte a meccset, ezért minden dicséretet megérdemel, védekezésben sajnos továbbra is hanyag, sokszor nem zár vissza, ezzel bajba hozva a balhátvédet

Szalai (7) Újra gólt szerzett, viszont a hajrában már eldönthette volna a meccset, de ballal csúnyán fölé lőtt. Látszik, hogy próbálja egy érintőben megjátszani a rá felpasszolt labdákat, ezt biztos nem itthon tanulta. A nemzetközi élmezőnyhöz képest sajnos bántóan lassú, egy európai középcsapatban viszont hosszú távon is megállja a helyét. Inkább ő, mint Torghelle.

És a Finn-Magyar góljai "argentin" kommentárral:

 

5 komment

Címkék: magyar foci finn szavazás válogatott egervári

A bejegyzés trackback címe:

https://koteny.blog.hu/api/trackback/id/tr942367028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Football_Manager · http://thisishungary.blog.hu 2010.10.13. 17:59:16

Csúnya lett volna, ha nem megy be Dzsudzsák lövése és akkor az oldal bíró eléggé benne lett volna a "sz*rban", hogy beintett egy nem lest amiből 100%-os gólhelyzetet akadályozott meg ezzel vezettünk volna 2:0-ra.

Esz Zsé 2010.10.14. 09:56:04

Látod, mondtam h Szalai nem is olyan lassú :D! Amúgy egyetértek, tényleg örülni kell ennek a győzelemnek! ui: zsír a blog fejlécképe! Grat!

Esz Zsé 2010.10.14. 10:06:08

Látod, mégsem olyan lassú ez a Szalai :D! Egyébként egyetértek, örülni kell ennek a győzelemnek! Végre! ui: zsír a blog fejlécképe! Grat!

Esz Zsé 2010.10.14. 10:06:54

Fasza :D, mivel az elsőt nem jelenítette meg, megírtam még egyszer a kommentet, erre most meg itt vigyorog :D
süti beállítások módosítása