HTML

Egervári világverő védelme -Szavazás

2010.10.10. 13:53 :: Erosa

Csoda! Sikerült megverni a világ leggyengébb csapatát! Most ezt fogja harsogni a média napokig, képzeletben már az EB- döntőben van csapatunk, és egy laza hármassal küldjük haza a megalázott spanyolokat. Nézzük tényleg csak röviden, kik vitték véghez azt a mesterművet, akik 0-ra lehozták a meccset a máltai bérszámfejtő és a portás ellen. Kik alkothatják a 2014-es világbajnok magyar válogatott védelmét:

-Király – Többször oltotta ki már a válogatott reményeit, a rövidbe kapott gólok, az eszetlen kifutások és a nagy potyák mestere. Sokkal jobb sajnos még sincs nála.

-Vermes- Ebben a rém gyenge Újpestben sem tud kitűnni, valamit az is jelent, hogy Hollandiából hazasunnyogott a kertek alatt, annyira nélkülözhetetlen volt az ottani kiesőjelölt Sparta Rotterdamban.

-Juhász- Akit minden magyar „szakember” már évek óta a Bayernben lát, de a valóság az, hogy egy harmatgyenge Anderlechtben játszik, ami sorozatban másodszor bukta el a BL- selejtezőt. A magyar válogatott legnagyobb szégyenének (Málta 2-1) főszereplője volt: 

Mifsud, a máltai csodacsatár csinált belőle bohócot több alkalommal, ott és akkor kellett volna lemondania egy életre a válogatottságot.

Vanczák- Az maga egy szégyen, hogy ez az ember, nem hogy 50-szer, egyszer is felhúzhatta magára a címeres mezt, íme egy kis Vanczák-parádé:

 Így kell 10 méter előnyből, 10 méter hátrányt csinálni, és ez az ember 50-szeres válogatott, szégyellje magát az összes kapitány, aki behívta valaha.

-Laczkó- Az Olimpiakosz, a Levadiakosz és a Leicester csapatánál tesztelte a kispadot külföldön, körülbelül hasonló időintervallumban, mint ahogy azt most leírtam. Aztán csak rájött ő is, hogy a magyar pocsolya sokkal inkább megfelel a színvonalának, azóta csak nemzetközi meccseken vannak kínos percei, itthon kőkemény.

-Lipták- Magyar mércével mérve is lassú, körülményes, nem csoda, hogy nemrég a nemzetközi szinten 0 Yannick majmot csinált belőle többször is. Valahogy nemzetközi karrierje is megakadt, fél év alatt Southamptomban sikerült hét meccsen pályára lépnie, és érdekes módon a focihoz nem értő angolok ezután nem akartak élni az opciós jogukkal és nem vásárolták meg.

 -Lázár: Hogy mi alapján lett válogatott, nem tudni, mivel az egész tavalyi évet gyakorlatilag végig kispadozta a Vidiben Andjic mögött és többnyire az NB II-ben jutott szóhoz csak a tarcsiban. Idén pár meccs erejéig kezdő volt a nagycsapatban és rögtön válogatott lett, de úgy látszik ide ennyi is elég.

5 komment

Címkék: magyar foci király szavazás vanczák vermes válogatott málta juhász egervári mifsud laczkó lipták

A bejegyzés trackback címe:

https://koteny.blog.hu/api/trackback/id/tr142359949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legiosaink · http://legiosaink.blog.hu 2010.10.10. 16:45:29

Egy kérdésem van csupán kedves blogger, ha ennyire nem látsz semmi pozitívumot a magyar fociban, ha neked minden ami a magyar fociban van, létezik az egy határ sz.r, akkor minek foglalkozol vele ennyit? Miért pazarolsz ennyi időt rá? Miért követed az eseményeket?
Szerintem azt amit csinálsz, hagyd abba, nem sok értelmét látom.

Football_Manager · http://thisishungary.blog.hu 2010.10.10. 17:02:47

Ne hagyd abba a blogolást! Ne érdekeljen más véleménye! Szerintem úgy ahogy van király ez az oldal, nagyon tetszik a véleményed meg ahogy bemutatod a játékosokat.Sajnos így van ahogy látod és igen is le kell írni ezeket a dolgokat mert más portál nem meri leírni, hogy mekkora szégyenfoltok vannak a pályán sokkal jobb játékosokat is belehetne hívni.:)Vanczákot, Királyt meg Gyepest nem akarom soha együtt látni a pályán de Szélesit sem Bodnárról meg ne is beszéljünk.A védelmen kéne változtatni gyerekek, mert elől már kezdenek focizni is..:)

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.10. 17:15:24

@legiosaink: Szerencse, hogy nem azért csinálom, hogy te értelmet láss benne.
Amúgy pedig vannak pozitívumok is, ahogy az eggyel lentebbi vidis bejegyzésben elolvashatod.
De attól még sajnos nincs egy épkézláb védőnk/kapusunk se, aki legalább egy olasz,spanyol, angol elsőosztályú középcsapatban folyamatosan játszana. Ez tény! Én örülnék legjobban, ha lenne. Az elmúlt 24 év válogatott szereplése után te milyen pozitívumokat látsz?

Football_Manager · http://thisishungary.blog.hu 2010.10.10. 18:42:02

Köszi, hogy kiraktál a linkbe! Én is kiraknálak, csak egy probléma van, hogy nem tudom, hogy kell, ha segítenél, akkor megköszönném. :)
süti beállítások módosítása