HTML

A Loki hülyének nézi a szurkolóit

2010.09.16. 22:54 :: Erosa

 

A Debrecen megint leégett nemzetközi porondon, ahogy már megszokhattuk, mihelyt egy komoly ellenféllel kerül szembe. Nem is ez az érdekes, hanem, hogy van olyan, aki a meccs előtt még elhitte, hogy lehet keresnivalója a Lokinak. Jól felépített gittegylet ez a Debrecen, ahol amint lehet kiveszik a pénzt a csapatból. Ezzel semmibe veszik a Debrecen drukkereket, meg úgy az egész magyar labdarúgást, hiszen távolról bűzlik, hogy ez a csapat nem akar költeni, pláne nem olyanokra, akivel lenne esélye elérni az európai középmezőnyt.

Nincs pénz, nincs pénz! Ezt halljuk a magyar labdarúgásban, persze ha benyelik nincs. 2.5 milliárdot keresett a Loki tavaly a BL-ben, gyakorlatilag ez a tavalyihoz képest a semmiből jött plusz a költségvetésében. Ehhez képest a távozók: Rudolf, Feczesin, Oláh, Leandro, Bodnár, Szélesi. Nem azt mondom, hogy veretes névsor, de válogatott játékosok., akikkel és némi erősítéssel egy CFR Cluj, Zilina, Basel (BL) szintjét el lehetett volna érni.

És íme a 2.5 milliárdból megerősített Loki: Kabát Péter(ingyen), Kulcsár Tamás(kb 50 millió) Dejan Simac(ingyen), Balajti Ádám(ingyen), Malinauskas(ingyen) Farkas Balázs (Dinamo Kijev kb 100 millió)

Hogy mit láttak Kabát Péterben 33 évesen? Ki tudja! Dejan Simac azóta se játszik, mint ahogy Balajti is az NB II-ben vitézkedik, Malinauskas a potyakirály, a sehova nem kellő Kulcsár Tamás és van még az a Farkas Balázs, aki tavaly a Videotonba se fért be. Erre futotta a BL pénzből! Bravó!

Magyarul maradt 2.35 milliárd, de hogy az hol van, arról Szima úrat, a többségi és a debreceni önkormányzatot, a kisebbségi tulajdonost kéne megkérdezni. Persze, majd egyszer lesz Akadémia, meg stadion, McCabe is megmondta, hogy 2010-re állni fog az Albert Stadion. Áll is, csak a régi. Pont így áll a Debrecen stadion története is. És még nem beszéltünk arról, hogy a nevezésekkel kapcsolatos faszságot elkövető, vagy legalábbis nem megakadályozó Horváth Béla technikai vezető a helyén maradhatott, aki egy profi csapatnál aznap önként távozna. Mint ahogy a Rudolf szerződést félreíró emberke is. De ez itt a Loki, ahol „okosba” mindent elintéztek házon belül és kínosan ügyelnek rá, hogy a pénz zsebben maradjon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koteny.blog.hu/api/trackback/id/tr582301871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása