HTML

Djordjic lesz az NB III sztárja?..és hol van Mutumba?

2010.09.13. 22:34 :: Erosa

Hétvégi rövid rezümé- Egy meccs-egy csapat szemszögéből

 

Videoton- Szolnok

Csak a Vidi kispadot mondom és aki nem játszott: Tujvel, Radovics, Farkas Balázs, Djordjic, Gosztonyi, Vasziljevics, Vujovics, Présinger, Lázár, Lencse. Több mint egy millió euró a padon, vagy a Vidi II-ben. Jut eszembe hol van a szupersztár Mutumba? Minden fordulóban keresem a Vidiben, a Felcsútban, de semmi..Most a Professzor szerint már majdnem játszott, de épp meghúzódott. A másik csúcsigazolás Djordjic pedig aki a Vidi első tétmeccsén, július közepén még egy félidőt játszott, most már a Vidi II-ben parádézik a Nyugati Csoportban. Ha a Professzor szupertitkos edzésmódszerével tovább fejlődik lassan lesz esélye eligazolni az NB III-ba is.

FTC- UTE

Tíz éve ezért az eredményért a Fradi drukkerek átrendezték volna az edző és néhány játékos arcát, ma már megnyugodtak. Úgy látszik mióta McCabetől tudjuk, hogy 2010-ben BL-csapat és új stadion is lesz lehiggadtak. Még van három hónapja.

Győr- DVSC

A Győr szokásos „tízvédős” focijával tudott nyerni, nem tudom a szakértők mitől voltak annyira elájulva, mikor végigvédekezték a meccset és hazai pályán kontráztak, ahogy szoktak. És még csodálkoznak ha nincs néző Győrben? Arról már ne is beszéljünk, hogy Pintér a szokásos stílusában (basszájbaakurvaanyád) ünnepelte csapata gólját! Kijött a kultúra na!

Kaposvár- Vasas

A Kaposvár tovább szárnyal, még 1-2 fordulóig maximum, de vezeti a tabellát. Igaz, mire jönnek a rázós meccsek annyi pontot szerez majd, hogy az egész őszre elég lesz neki, hogy ne legyenek kiesési gondjai. Nem gondoltam volna ezt Sisáról, aki majdnem kiejtette a Tatabányát (az agyonszidott Tornyi mentette meg őket), Diósgyőrben megfutamodott és megbukott Kispesten is.

Honvéd-ZTE

Morales összerakta a Honvédot szó se róla, de erre az undorító focira csoda, hogy 1000 ember kíváncsi. Persze ha ezzel a dobogón végez a végén senki nem fogja számon kérni, az már más kérdés, hogy hol vannak a híres Akadémia feltörekvő fiataljai a csapatból? Az állítólag szuper tehetséges Debreceni András pedig kiválóan melegíti a padot majd fél éve, Sorin Botis mankóval is jobb játékos na, mondjuk ki!

Siófok- MTK

Ha így folytatja a Siófok tuti kieső lesz, színtelen, szagtalan semmilyen a játéka. Az egyetlen kérdés, hogy vajon ki a csapat edzője. Aki nyilatkozik a meccsek után, vagy akinek nincs papírja, de okosabb, mint ő? Vajon hogy tud nyilatkozni egy ember egy olyan csapatról amit nem is ő állít össze, és nem is ő cserél?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koteny.blog.hu/api/trackback/id/tr172294177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása