HTML

Huszti igazságai

2010.09.10. 15:15 :: Erosa

Huszti Szabolcs, napjaink egyik legjobb magyar futballistája végre kimondta, amit a színfalak mögött eddig csak suttogtak. Hülyítés folyik a magyar labdarúgásban, de nézzük kicsit részletesen, miben is van igaza Szabolcsnak:

"Sanyi bá’ a meccshiánnyal magyarázta, hogy nem jut nekem főszerep a válogatottnál, amit el is fogadok, ugyanakkor azt nem tartom korrekt húzásnak, hogy több társamnál nem veszi figyelembe, milyen és mennyi szerep jut az adott futballistának az egyesületében."

Rendben, legyen alapelv, csak az lehet válogatott játékos, aki stabilan játszik a klubcsapatában.Ez is lehet egy szempont. Ezekután a következők mit keresnek a nemzeti csapat közelében:

Vadócz Krisztián- Idén 0 perc az Ossasunában

Koman Vladimir- Bl selejtezőre el se vitte a Sampdoria, bajnokságban eddig 15 percet kapott.

Gera Zoltán- Két bajnoki meccsen csak perceket kapott.

Rudolf Gergely- A Genoában még a padra sem fért oda.

Hajnal Tamás- 0 percet játszott idén Dortmundban.

Huszti Szabolcs- A Zenit meccseire már nem is nevezi Spalletti.

Ők vajon mi alapján lehetnek válogatottak? Mert Egervári úr elvei szerint a keretben sem kéne lenniük. Huszti lemondta, mivel tényleg nincs helye a válogatottban, a többiek nem tartanak vele?

"..ami most zajlik, annak köze sincs a realitáshoz. Az hülyítés. Az nevetséges. Simán kikaptunk Svédországban, de dicsérjük az első félidőt, miközben momentumunk sincs – a házigazdáknak pedig ziccerei egymás után. A meccset közvetítő riporter dicshimnuszokat zeng a produkcióról, egekbe emel játékosokat, a stúdióban ülő szakkommentátorok pedig fényezik az edzőt, és fejlődésről beszélnek. Szerencsével, kínkeservesen megverjük Moldovát, és elégedetten értékelünk"

Jajj de kínos volt. Én égtem a Sport tv helyett: Faragó Richárd, akit egyébként az egyik legjobb sportriporternek tartok, olyan látványos seggnyalásba kezdett a magyar csapat svédek elleni vergődése közben, hogy ilyen fordulatú nyelvcsapásokkal egy helikopter propellere nem pörög. Biztos megmondták neki fentről, hogy ha 5-0-ra kikapunk a döglött fókáktól itt akkor is a dicsőíteni kell a srácokat, a mestert, és az MLSZ-t. A másik két semmitmondó ember Nyíl és Puhl hozta a szokásos formáját: A nagy büdös semmiről pár panelt bedobtak a több százezres szakértői díjukért. A semmitmondók semmitmondója a két szakértő úr!

"Azt is elmondtam Egervári Sándornak, hogy érdekesnek találom Mezey György szerepét. Amikor hazaértünk Stockholmból, gratulált a Vidi-játékosoknak, majd meglátta Czvitkovics Pétert, tőle azzal búcsúzott: „Magának majd a keddi meccs után”. Aztán Peti valamiért kezdőként kapott helyet a gárdában úgy, hogy az azt megelőző két meccsen még a keretbe sem került."

Azt most ne hozzuk ide, hogy Cicónak semmi, de semmi helye nincs a keretben, ezt a nemzetközi meccseken már elégszer bebizonyította. Futni nem tud, lassú, körülményes, fizikailag gyenge. Vajon 27 évesen miért nem tudott még külföldre szerződni?Akár csak Belgiumba, Hollandiába. Ő a ma "Illés Bélája" aki nemzetközi ellenfél ellen egyből lebénul.

De vajon Mezey dr, három nappal a mérkőzés előtt honnan tudta az összeállításunkat? Kezdek félni, hogy a kapitány interneten terjedő neve (EgerBÁBi) nem  is olyan nevetséges. Sőt, inkább szomorú!

1 komment

Címkék: sport magyar foci

A bejegyzés trackback címe:

https://koteny.blog.hu/api/trackback/id/tr592286469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Disus 2012.01.11. 15:20:17

Nem szeretnék senkit minősiteni,de ez a Magyar foci eggyenlő a nullával az élen levő dzsuzsákkal,mivel ez az ember megyei szinten focizik! Nem tudom,hogy mit esznek rajta!Meg kell nézni mikor beválogatták a Nemzeti tizenegybe,és ő volt a leggrosszabb!!!Könnyű volt neki egy jó csapatban statisztálni ahol mindenki jobb volt nálla!Egyébként csak rá kell nézni,a kinézet is elárul mindent!Ez olyan dolog,hogy Qazimoldót se neveznék be a szépség versenyre! Annak idelyén volt egy szavazás,hogy megmarad-e mahacskánál?Én arra szavaztam,hogy nem mivel tudom,hogy milyen képességű játékos.Most,hogy leigazolják a Moszkvához,de ennek ellenére venni kell egy rinocérosz bőrből készűlt nagrágot amivel fogja koptatni a kiss padot!Nemtudom,hogy maguk tudják-e,hogy milyen játékosok tapossák a gyepet Moszkvába? A legrosszabb is jobb mint ő a nagy ő!Tudom,hogy a pénz dominál nem a játékos!Ennek a parasztnak nagyon rá kell hajtania,hogy közelébe kerűljön a tartalék csapatnak!Elnézést kérek,hogy ilyeneket irok,de egy kicsit értek a lábilabda rugáshoz!
Ui:Bocsánatott kérek a véleményemhez!
Üdv:
Diisus
süti beállítások módosítása